Menu
Als Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut volgens de PNI (Psycho-Neuro-Immunologie) werk ik met een wetenschappelijk referentiekader.
Alle organen en orgaansystemen communiceren met elkaar en ondervinden de invloed van positieve en negatieven stressoren van onze omgeving en hoe wij leven.
Dit betekent dat alle systemen (de psyche, het zenuwstelsel, het hormoonsysteem en het immuunsysteem voortdurend met elkaar in contact staan)

Hoe moet het zijn! Wat is het fysiologisch optimum (optimaal functioneren) van ieder orgaan. Dan gaan we kijken wat niet in orde is. Hoe verder de reacties van het optimum afliggen hoe pathologischer (hoe afwijkender) het orgaan of de werking ervan is. Alle organen werken samen, dus als een orgaan niet goed functioneert, heeft dat gelijk consequenties voor andere systemen. Dit is mijn wetenschappelijk referentiekader.

De reguliere geneeswijze werkt vanuit symptoombestrijding (symptomatologie) veelal gericht op het laten verdwijnen van een symptoom, terwijl de onderliggende oorzaak niet wordt aangepakt. Ik werk vanuit het oorzakelijke. Ik richt mij dus op de oorzaak van de klachten. Als de oorzaak duidelijk is gaan we weer naar het fysiologische optimum toewerken. Zodat alle systemen optimaal functioneren en de klachten verdwijnen.

Het werken met als focus de fysiologie vanuit de PNI zorgt ervoor dat we weer het optimum van gezondheid en welzijn gaan creëren.
Dat creëren van optimale gezondheid en welzijn doe ik door middel van het doorgeven van kosmisch helende (zuiver licht) energie. Door de kennis van de PNI kan ik met deze kosmisch helende energie heel gericht en dus oorzakelijk werken. Dit maakt mij als Energetisch Therapeut zo bijzonder.
Wij mensen, maar ook dieren en planten, bestaan namelijk geheel uit energie. De ontvanger van de energie geneest en of herstelt op zijn eigen tempo.
De energie die ik doorgeef gaat naar het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele niveau van de ontvanger, voor het creëren van optimale gezondheid en welzijn.
Adres:
Oude Rijksweg Noord 18
6114 JD Susteren

Email: info@praktijk-energetische-geneeskunde-hypnotherapie.net
website: www.praktijk-energetische-geneeskunde-hypnotherapie.net
Tel.nr.: 046 - 426 5023
KvK.nr: 54986869

Klik hier voor een plattegrond of routebeschrijving
U kunt de praktijkassistente bereiken op maandag en donderdag tussen 13.30u en 17.00u.

Mocht u op een ander tijdstip bellen kan het zijn dat zij u niet persoonlijk te woord kan staan. Spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan belt zij u graag zo spoedig mogelijk terug.

Log In or Register