Menu
Sinds 2012 werk ik met anti-rook therapie via hypnose. Deze is inmiddels zeer succesvol gebleken.
Hypnotherapie gekoppeld aan NLP (neuro- linguïstisch -programmeren) is een perfecte combinatie om een rookverslaving snel en blijvend te behandelen.
Deze door mij beproefde aanpak zorgt ervoor ,dat indien iemand wil stoppen met roken, deze perfect te behandelen is. Een roker die geplaagd wordt door verslavingsimpulsen en als hij wil stoppen met ontwenningsverschijnselen, of iemand die gestopt was en toch weer is gaan roken en al uit ervaring weet dit gevecht toch te verliezen, is prima voorgoed te genezen van zijn rookverslaving.

Meestal is één 1 sessie van ongeveer 75-90 minuten voldoende om het onderbewustzijn te bevrijden van het negatieve rookprogramma en is de rookverslaving volledig verdwenen.
Hoe werkt dat?
Niemand wordt geboren met een sigaret- of nicotine- verslaving. In bijna alle gevallen is iemand gaan roken "om erbij te horen" dus vaak als bijv. tiener enz.
Dit rookgedrag wordt een programma in het onderbewustzijn en uiteindelijk geeft het onderbewustzijn keurig de signalen af: "steek je nog een sigaret op " want AL onze gewoontes worden beheerd door ons onderbewustzijn.
Als aan deze gewoonten, in dit geval roken, dan ook nog andere associaties zoals : rust, pauze, ontspanning, uitgaan, computeren, na het eten, autorijden of wat dan ook worden gekoppeld, is de verslaving een feit.
D.m.v. trance en lichte hypnose wordt het negatieve ongewenste rookprogramma vernietigd op het niveau van het onderbewustzijn.
In de plaats daarvoor worden goede gewenste gewoonten geprogrammeerd. Dit uiteraard volgens wens van de cliënt.
Het bijzondere van anti rook hypnose is dat niet alleen de successcore bijzonder hoog is, maar ook de terugval zeer laag en dat men het verbazingwekkend makkelijk vindt om na de hypnose niet meer te roken.
Daarbij treden er geen compensatie verschijnselen op zoals: meer eten of gaan snoepen enzovoorts. Wat ook van groot belang is. Men wil niet het ene probleem voor het andere inleveren, nietwaar?

LET OP: een rookverslaving is de enigste verslaving die meestal niet op achterliggende traumatische oorzaken is terug te voeren en derhalve de enige verslaving die meteen en zonder negatieve bijverschijnselen te behandelen is.
Bij alle andere verslavingen dient meestal eerst de onderliggende oorzaak van het ontstaan van de verslaving onderkend en aangepakt te worden, alvorens men de verslaving kan bestrijden.
Adres:
Oude Rijksweg Noord 18
6114 JD Susteren

Email: info@praktijk-energetische-geneeskunde-hypnotherapie.net
website: www.praktijk-energetische-geneeskunde-hypnotherapie.net
Tel.nr.: 046 - 426 5023
KvK.nr: 54986869

Klik hier voor een plattegrond of routebeschrijving
U kunt de praktijkassistente bereiken op maandag en donderdag tussen 13.30u en 17.00u.

Mocht u op een ander tijdstip bellen kan het zijn dat zij u niet persoonlijk te woord kan staan. Spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan belt zij u graag zo spoedig mogelijk terug.

Log In or Register